AUEB Start-up Career Day 2017

Θέλεις να εργαστείς σε ένα δυναμικό και καινοτόμο περιβάλλον με πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης;

Λένε ότι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσεις την καριέρα σου είναι σε ένα StartUp. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με μία μεγάλη, εδραιωμένη εταιρία, ειδικότερα για την 1η σου δουλειά!

Για να σε βοηθήσει σε αυτή σου την αναζήτηση το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει την 1η Απριλίου 2017 την εκδήλωση «Ημέρα Καριέρα Startup».

Αν έχεις ολοκληρώσει το 3ο έτος των προπτυχιακών σπουδών σου, είσαι φοιτητής/τρια μεταπτυχιακού ή διδακτορικού προγράμματος ή πρόσφατος/η απόφοιτος/η δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Με τη συμμετοχή σου στην εκδήλωση:

 • θα λάβεις πρακτικές συμβουλές σε θέματα συνέντευξης και σταδιοδρομίας, στο πλαίσιο ενός τρίωρου σεμιναρίου.
 • το βιογραφικό σου θα αποσταλεί σε όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις, που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση,
 • θα πραγματοποιήσεις συνεντεύξεις, εφόσον επιλεγείς, με τα στελέχη των νεοφυών επιχειρήσεων, που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, και
 • θα έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις πολυ χρήσιμη εργασιακή εμπειρία.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την υποστήριξη της CollegeLink, μία start-up νέων αποφοίτων του ΟΠΑ, που εξειδικεύεται στην κάλυψη entry level θέσεων εργασίας, και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του ΟΠΑ (Κεφαλληνίας 46, 2ος Όροφος, ΤΚ 112 51 Αθήνα).

Για να δηλώσεις συμμετοχή αρκεί να ακολουθήσεις αυτόν εδώ τον σύνδεσμο!

Δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση θα μπορούν  να πραγματοποιούνται μέχρι το Σάββατο 18 Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείς να επικοινωνήσεις με τα στελέχη της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΟΠΑ στο τηλέφωνο 210 8203803 ή στο e-mail mke@aueb.gr.

5 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να προσελκύσετε Millennials!

Millenials, Generation Y ή απλά οι νέοι που έχουν γεννηθεί μετά το 1980, όπως και αν προτιμάτε να αναφέρεστε σε αυτούς, είναι πια η μεγαλύτερη ηλικιακή ομάδα στην αγορά εργασίας! Επομένως είναι περισσότερο σημαντικό από ποτέ να ξέρει μία εταιρία τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τους προσεγγίσει. Και μην γελιέστε, είναι ιδιαίτεροι και θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση!

Για να μπορέσετε να τους προσελκύσετε σωστά, θα πρέπει πρώτα να τους καταλάβετε σε βάθος και να αντιληφθείτε σε τι διαφέρουν από τις προηγούμενες ηλικιακές ομάδες.

Τεχνολογία: Η σχέση τους με την τεχνολογία είναι πραγματικά στενή!  Ενώ οι Baby Boomers έπρεπε να προσαρμοστούν στην τεχνολογία, οι Millennials έχουν μεγαλώσει με αυτή. Έχουν μεγαλώσει χρησιμοποιώντας κινητές συσκευές, οθόνες αφής και το internet.

Συμπεριφορά: Είναι η γενιά που έχει μάθει να προσέχει τον εαυτό της. Τον βάζει πάνω από όλα και δεν τον θυσιάζει για κανένα και τίποτα άλλο.

Εργασιακές Προτιμήσεις: Έχουν μάθει στην ευελιξία και τους ενοχλεί πραγματικά πολύ η γραφειοκρατία και οι δύσκαμπτες καταστάσεις. Τους αρέσει η ανοιχτή επικοινωνία και είναι πολύ θετικοί στο feedback. Θέλουν δουλειές που να τους προκαλούν, να αναγνωρίζεται ο κόπος τους και να έχουν καλή ισορροπία μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής.

Καριέρα: Ενώ οι Baby Boomers ήταν εξαιρετικά πιστοί στη δουλειά και την εταιρία τους, οι Millennials έχουν την τάση να αλλάζουν συχνά εργασιακό περιβάλλον και να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στις προσωπικές τους θέσεις απ’ ότι στη δουλειά.

Πόσους εργοδότες πιστεύει ένας Millennial ότι θα έχει στην καριέρα του;
Πόσους εργοδότες πιστεύει ένας Millennial ότι θα έχει στην καριέρα του;

Source: Millennials at Work – Shaping the Workplace

Οι Millennials συχνάζουν σε ασυνήθιστα μέρη, βρείτε τους στο CollegeLink!

Αφού λοιπόν καταλάβατε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και δρουν μπορείτε αναπτύξετε μηχανισμούς ώστε να τους προσεγγίσετε αποτελεσματικά.

 1. Ξεχάστε το 9-5: Προηγουμένως είπαμε πόσο σημαντικό είναι για τους Millennials η ευελιξία στην εργασία τους ώστε να τους επιτρέπει να έχουν ισορροπημένη προσωπική ζωή. 7 στους 10 Millennials θεωρούν το work-life balance ως σημαντικότερο παράγοντα ικανοποίησης στην εργασία τους. Αν λοιπόν αυτό που χρειάζεται είναι να σπάσετε το καθιερωμένο 9-5 ίσως είναι μία θυσία που αξίζει να γίνει.
 2. Συνεχής εκπαίδευση: Αν θέλετε να τους κρατήσετε, βοηθήστε τους να αναπτυχθούν. Σε έρευνα της Deloitte, 2 στους 3 εργαζόμενους Millennials ανέφεραν ότι θεωρούν ότι θα έχουν αλλάξει δουλειά μέχρι το 2020. Επίσης, 7 στους 10 που πιστεύουν ότι θα έχουν αφήσει τη δουλειά τους τα επόμενα 2 χρόνια δηλώνουν απογοητευμένοι σχετικά με την προσωπική τους ανάπτυξη. Οι Millennials, βάζουν πάνω από όλα τον εαυτό τους, είναι διατεθειμένοι λοιπόν να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον προκειμένου να βρουν το χώρο να αναπτυχθούν.
 3. Μην δίνετε feedback 1 φορά το χρόνο: Έχει περάσει πια ανεπιστρεπτί η εποχή όπου οι εργαζόμενοι περίμεναν 1 φορά το χρόνο προκειμένου να λάβουν το feedback τους. Ο χρόνος ζωής κάθε project των εργαζομένων είναι πραγματικά πολύ μικρός και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και ο κύκλος ζωής του feedback να πρέπει να ακολουθήσει. Οι Millennials δεν έχουν πρόβλημα να δουλέψουν πολύ αλλά θα πρέπει να αναγνωριστεί η δουλειά τους. Για αυτό πρέπει να λάβουν feedback – θετικό αλλά και αρνητικό ώστε να μπορούν να βελτιωθούν.
Ποια 3 προνόμια πιστεύει ένας Millenial ότι είναι τα πιο σημαντικά για την επιλογή της εργασίας του;
Ποια 3 προνόμια πιστεύει ένας Millenial ότι είναι τα πιο σημαντικά για την επιλογή της εργασίας του;

Source: Millennials at Work – Shaping the Workplace

 • Αίσθηση σκοπού: 6 στους 10 Millennials θεωρούν ότι μία συνολική αίσθηση σκοπού ήταν στις βασικές τους σκέψεις προκειμένου να αποδεχθούν μία θέση εργασίας. Είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να νιώθουν ότι συνεισφέρουν, τόσο στους στόχους της εταιρίας αλλά και συνολικά ως προς την κοινωνία. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία για τους στόχους της εταιρίας. Τους οικονομικούς αλλά και τους ανθρώπινους, προκειμένου οι εργαζόμενοι να νιώθουν ότι η δουλειά τους είναι σημαντική και μέρος ενός απώτερου δημιουργικού σκοπού.
 • Προσέξτε το εταιρικό σας brand: Οι Millennials έχουν μάθει να ζουν στο Internet και τα Social Media. Εκεί όλοι μπορούν να εκφράσουν την άποψη τους και αυτή να ακουστεί. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν η κάθε εταιρία να προσέχει πολύ τις αναφορές που υπάρχουν προς αυτή και συνολικά να έχει μία «καθαρή» εταιρική εικόνα. Για να μπορεί ένας εργαζόμενος να είναι ευχαριστημένος με τη δουλειά του, πρέπει να νιώθει ότι εργάζεται σε ένα οργανισμό που θαυμάζει, που προσφέρει στο συνολικό κοινωνικό καλό και που δεν είναι βάρος προς τους συνεργάτες και τους εργαζομένους του.

Αφού μάθατε πως θα τους προσελκύσετε, είστε έτοιμοι να ανοίξετε τη θέση σας στο CollegeLink και να τους προσελκύσετε!

Code Arena 4! ( Οι εγγραφές έκλεισαν ) | Υπομονή για το Code Arena 5!

To Code Arena επιστρέφει για 4η χρονιά ακόμα πιο δυναμικά. Το CollegeLink σε συνεργασία με την Netstudio διοργανώνουν το Code Arena 4 στο οποίο θα εκπαιδευτούν εντελώς δωρεάν 20 νέοι φοιτητές και απόφοιτοι στον τομέα του Web development με σκοπό την πρόσληψή τους από την Netstudio.

Το Code Arena 4 απευθύνεται σε νέες και νέους υποψηφίους οι οποίοι αναζητούν εργασία στον χώρο του Web Development. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία και ιδιαίτερες τεχνικές δεξιότητες, πέρα από την προηγούμενη χρήση τουλάχιστον μίας γλώσσας προγραμματισμού. Κυρίως, αρκεί η όρεξη για μάθηση και η αγάπη για την τεχνολογία.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο join.netstudio.gr

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

 • Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας
 • Όρεξη για μάθηση και ικανότητα γρήγορης αφομοίωσης
 • Επιμονή
 • Εφευρετικότητα και εύρεση έξυπνων λύσεων
 • Επιθυμία και διαθεσιμότητα για άμεση πρόσληψη από τη Netstudio
 • Προηγούμενη χρήση τουλάχιστον μίας γλώσσας προγραμματισμού
 • IQ 125+
 • Διαθέσιμο laptop τις ημέρες εκπαίδευσης στα γραφεία της Netstudio
 • Ολοκλήρωση των δύο διαδικτυακών online tests (IQ TEST, DEVELOPMENT TEST) που θα στέλνονται στου υποψήφιους κατά την εγγραφή τους

Η Netstudio θα επιλέξει και θα εκπαιδεύσει στα γραφεία της 20 από τους υποψηφίους σε 15ωρη δωρεάν εκπαίδευση. Οι ημέρες εκπαίδευσης έχουν ορισθεί για την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, Δευτέρα 6 Μαρτίου, Σάββατο 11 Μαρτίου και Σάββατο 18 Μαρτίου 2017. Στις ενδιάμεσες ημέρες οι συμμετέχοντες καλούνται να μελετήσουν, να ολοκληρώσουν εργασίες από το σπίτι και να περάσουν κάποια online tests τα οποία θα βασίζονται σε αυτά που διδάχθηκαν στις ημέρες εκπαίδευσης.

Πρόγραμμα CODE ARENA 4

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου

 • Τρόποι αποτελεσματικής και γρήγορης εργασίας
 • Προχωρημένες τεχνικές HTML και CSS
 • Μετατροπή PSD σε HTML/CSS με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους

Δευτέρα 6 Μαρτίου

 • Drupal Site Building

Σάββατο 11 Μαρτίου

 • Drupal theming
 • Drupal module development

Σάββατο 18 Μαρτίου – Ημέρα Τελικού Test

Αφού ολοκληρωθούν οι εκπαιδεύσεις, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να ελεγχθούν στο τελικό και πλέον καθοριστικό test, του οποίου η ώρα και ημέρα θα ορισθεί από τη Netstudio.

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία
της Netstudio Τραπεζούντος 53, 145 65 Άγιος Στέφανος, Αττική

Αφότου ολοκληρωθούν οι εκπαιδεύσεις οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συμμετάσχουν στο τελικό και πλέον καθοριστικό Online test του οποίου η ώρα και ημέρα θα οριστεί από την Netstudio. Με βάση τα αποτελέσματα του κάθε συμμετέχοντα στο Online test καθώς και με βάση την πρόοδο του καθ’ όλη την διάρκεια των 2 εβδομάδων η Netstudio θα πραγματοποιήσει έως και 5 προσλήψεις των υποψηφίων με πολύ ανταγωνιστικό πακέτο μισθών και παροχών.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Εκπαίδευσης από την Netstudio καθώς οι υποψήφιοι που θα καταφέρουν περάσουν το τεστ με βαθμολογία άνω του 90% θα παραλάβουν επίσημη πιστοποίηση της Netstudio με τίτλο “Netstudio Certified Developer”. Επίσης οι 20 συμμετέχοντες οι οποίοι θα επιλεγούν να εκπαιδευτούν από την Netstudio για 3 εβδομάδες, μετά το πέρας του Code Arena 4 θα είναι αυτόματα κάτοχοι του CollegeLink Web Development Badge.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο Code Arena 4 είναι η εγγραφή  των υποψηφίων στην πλατφόρμα του CollegeLink. Στην συνέχεια όλοι υποψήφιοι θα πρέπει να περάσουν τα δύο διαδικτυακά online tests (IQ TEST, DEVELOPMENT TEST) τα οποία διαθέτει η Netstudio στην πλατφόρμα της με βάση των οποίων θα γίνει και η τελική επιλογή των 20 υποψηφίων οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην εκπαίδευση.

Αγαπάς την τεχνολογία, έχεις όρεξη για μάθηση και θέλεις να εργαστείς στην Netstudio;

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο join.netstudio.gr

linkedin 2

It’s all Digital 2016 – Ξεκίνησε την καριέρα σου σε Digital Marketing

cover-%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%af%ce%bf-%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%85

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το CollegeLink.gr διοργανώνει στις 16 & 17 Δεκεμβρίου 2016 το “It’s All Digital 2” με σκοπό την διήμερη εκπαίδευση νέων που ενδιαφέρονται να βρουν άμεσα εργασία στον κλάδο του Digital Marketing. Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στο Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) από καταξιωμένα ονόματα του χώρου από τις εταιρίες Google, Linkwise, Contact Pigeon, Sleed, Digital Minds, Venture Friends. Πληροφορίες για τους εκπαιδευτές θα βρείτε παρακάτω. Το κόστος συμμετοχής για τους εκπαιδευόμενους είναι 20€ και αυτό χάρη στην ευγενική χορηγία των εταιριών Contact Pigeon, PanAdvert , Digital Minds και Valuecom. Οι συγκεκριμένες εταιρίες έχουν ανοιχτές entry level job positions σχετικές με Digital Marketing και θα βρίσκονται στην εκδήλωση προκειμένου να γνωριστούν με τους νέους στα πλαίσια networking.

 

Αν θέλεις να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις οι μόνες προϋποθέσεις που χρειάζονται είναι να ψάχνεις για εργασία αυτόν τον καιρό , να έχεις όρεξη για μάθηση , να σου αρέσει ο κλάδος του Digital Marketing καθώς και να έχεις πλήρες συμπληρωμένο προφίλ στην πλατφόρμα του CollegeLink.gr, την μεγαλύτερη πλατφόρμα σύνδεσης φοιτητών και πρόσφατα πτυχιούχων με εταιρίες στα πλαίσια entry level job και internship.

Όλοι τελικοί συμμετέχοντες θα επιλεχθούν μετά από ένα σύντομο screening όλων των υποψηφίων σχετικά με τα ανωτέρω προϋποθέσεις.
*Σε περίπτωση που περισσότεροι των 35 υποψηφίων πληρούν τις προϋποθέσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής και το profile σου στο CollegeLink.gr και διεκδίκησε τη θέση σου!

*Η κατάθεση των 20€ γίνεται αφότου επιλεχτείς να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις.

Πρόγραμμα Its all Digital 2

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

10.30-11.00: Προσέλευση – Καφές

11.00-12.30: Εισαγωγή στο Digital Marketing – CPC Advertising (Στέφανος Κατσίμπας, Venture Friends)

12.35-13.50: Πως να στήσεις την ιδανική e-mail marketing καμπάνια (Γιώργος Μοιρώτσος, ContactPigeon)

13.55-14.40: AdWords Fundamentals (Αριστοτέλης Βλάχος, Google)

14.45-15.15: Lunch Break

15.15-16.15: YouTube: The ultimate branding digital platform (Σπυριδούλα Δρακοπούλου, Google)

16.20-17.00: Content Creation (Βερόνικα Σόλιμαν , Digital Minds)

 

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

10.30-11.00: Προσέλευση – Καφές

11.00-12.30: Affiliate Marketing 101 – An advertiser’s Crash Course (Γιώργος Σωτηρόπουλος , Linkwise)

12.40-14.10: Social Advertising (Αλέξανδρος Κόσσυβας, Sleed)

14.10-14.40: Lunch Break

14:40-16.10: Analytics Training (Αλέξανδρος Κόσσυβας , Sleed)

16.15-17.30: Networking

Εταιρίες/Υποστηριχτές It’s all Digital 2

contactpigeon-logologo-nosquare-800e-food_logo-01

 

digitalmindsgreen

ace_v1valuecom-logo2

 

Χορηγοί επικοινωνίας:

24media          logo-1    logo-2013-stage-c-1frapress_logo_rgb_transparency1-e144708180966015-10-28-regeneration_logologo_getbusythinkbiz    logo_mystudentpass

Εκπαιδευτές It’s all Digital vol.2

Αριστοτέλης Βλάχος, Analytical Lead @ Google

Ο Αριστοτέλης εργάζεται στη Google ως Analytical Lead για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Σκοπός του είναι η προώθηση των διαφημιζομένων στο Διαδίκτυο με χρήση εκείνων των προϊόντων της Google που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες τους. Βασική αρμοδιότητά του είναι η έρευνα και η ανάλυση της ψηφιακής αγοράς. Συνεργάζεται με πλήθος πολυεθνικών εταιρειών στους κλάδους των Τηλεπικοινωνιών, της Τεχνολογίας και των Συσκευασμένων Καταναλωτικών Προϊόντων.

Σπυριδούλα Δρακοπούλου, Head of Performance Agencies & Banking, Greece, Cyprus & Malta @Google

Η Σπυριδούλα είναι υπεύθυνη για τα Performance Agencies στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. Έχει δουλέψει στενά με τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες και brands παρέχοντας συμβουλές για καλύτερη χρήσης των πλατφορμών της Google. Στόχος της είναι η εκπαίδευση της αγοράς γύρω από τις αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες αλλά και στην κατανάλωση media μέσω από τοπικά στοιχεία αλλά και διεθνείς βέλτιστες πρακτικές.

Στέφανος ΚατσίμπαςAssociate @ Venture Friends

Ο Στέφανος έχει πάθος με την τεχνολογία, τη Φυσική και το digital marketing. Έχει ασχοληθεί με παραπάνω από 20 startup επιχειρήσεις σε συμβουλευτικό επίπεδο, ενώ έχει διατελέσει marketing manager στο e-table.gr.

Βερόνικα Σόλιμαν, Community Manager @ Digital Minds

Η Βερόνικα Σόλιμαν είναι Community Manager στην Digital Minds, για την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Λίγο μετά αφότου αποφοίτησε, η Βερόνικα έκανε τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα στην Digital Minds ως Account Executive. Έχει συνεργαστεί στενά με τοπ YouTube creators και κανάλια και στις δύο αγορές. Στόχος της είναι να αναπτύξει τις δυνατότητες και να αναδείξει τη “φωνή και την “παρουσία” νέων, ανερχόμενων creator. Σπούδασε Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Greenwich και τώρα κάνει το ΜΒΑ της στο ALBA Graduate Business School.

Γιώργος Σωτηρόπουλος, Co-founder & Client Services Director @ Linkwise

Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος είναι συνιδρυτής και Client Services Director της Linkwise. Είναι υπεύθυνος για τις επαφές με όλους τους πελάτες που συνεργάζονται με την Linkwise ως διαφημιζόμενοι στο Affiliate Network. Έχει εργαστεί στα Client Departments των 2 μεγαλύτερων διαφημιστικών στην Ελλάδα, της UpSet! και της Spot JWT. Από τα “χέρια” του έχουν περάσει accounts όπως η Vodafone, η Eurobank, το “Πάμε Στοίχημα” και ο Alpha TV. Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία με ένα μεταπτυχιακό στη Διαφήμιση και στο Marketing στο Leeds University Business School.

Κόσσυβας Αλέξανδρος, Senior Digital Marketing Consultant @ Sleed

Ο Αλέξανδρος Κόσσυβας (MSc in Marketing) είναι Senior Digital Marketing Consultant στην Sleed -premier partner της Google στην Ελλάδα- και συμμετέχει τα τελευταία δύο χρόνια ως Google Trainer στην πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του Digital Marketing και του e-Commerce, ο Αλέξανδρος διακρίνεται για τις γνώσεις του σε τομείς όπως το SEM, το SEO, το Social Media Marketing, το Email Marketing και τα Data Analytics. Στο παρελθόν έχει θητεύσει ως Campaign και Account Manager σε εταιρείες όπως η Plaisio Computers και ο O.T.E.

Γιώργος Μοιρώτσος CEO @ ContactPigeon

Ο Γιώργος Μοιρώτσος είναι ο CEO και co-founder  του ContactPigeon, της βραβευμένης marketing automation  πλατφόρμας για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Ηγείται του  development και του product innovation  και σε λίγο περισσότερο από 2 χρόνια από την ίδρυση του ContactPigeon, έχει επιτυχώς εξελίξει την εταιρία ώστε να παράγει ανάπτυξη για εκατοντάδες brands, όπως   Folli Follie group, Plasio και πολλά άλλα παγκοσμίως. Πριν από το ContactPigeon, ο Γιώργος εργαζόταν στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων λογισμικού σε τομείς του ηλεκτρονικού εμπορίου, knowledge management, και της ιατρικής επιστήμης.

Code Arena 3 | Οι εγγραφές έκλεισαν , Stay tuned

unnamed

Σε ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά σου να γίνουμε καλύτεροι !

Τα αποτελέσματα του Code Arena θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα. Η ίδια η Netstudio θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσω email ή τηλεφωνικά για το αν σε επέλεξε να είσαι ένας από τους συμμετέχοντες του Code Arena 3 ώστε να εκπαιδευτείς εντελώς δωρεάν για έναν μήνα. Να παρακολουθείς το email σου και να ακούς το κινητό σου!

Το CollegeLink παραμένει στην διάθεσή σου. Για οποιαδήποτε απορία έχεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@collegelink.gr.

Καλή επιτυχία!

Web Design Workshop @ Innovathens

Web Design 1.0 
By CollegeLink & Innovathens  
Ότι πρέπει να ξέρεις για να ξεκινήσεις μία καριέρα στο Web Design
 21.10.2016
 

Πως γίνεσαι Web Designer σε μία ημέρα;

Είσαι στο χώρο του Design ή του Development αλλά έχεις πάθος με το Web Design? Πάντσε ενδιέφερε ο χώρος του Digital Design αλλά δεν σου έχει δοθεί καθόλου η ευκαιρία να εργαστείς στο αντικείμενο επειδή δεν είχες τις βασικές γνώσεις;
Υπάρχει λύση και θα τη βρεις στις 21 Οκτωβρίου στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS!

Πιο συγκεκριμένα αν σε ενδιαφέρει το Web Design στις 21 Οκτωβρίου 2016 το CollegeLink σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS διοργανώνουν το Web Design 1.0, ένα πλήρες ημερήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο το οποίο θα σε μυήσει στον κόσμο του Web Design. Σκοπός του workshop είναι να εκπαιδευτούν νέοι άνθρωποι οι οποίο ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στο χώρο και στη συνέχεια να προσληφθούν από εταιρίες συνεργαζόμενες με το CollegeLink . Σημαντικά στελέχη του χώρου θα συμμετέχουν σε μία 8ωρη εκπαίδευση η οποία θα σε τροφοδοτήσει με πλούσια γνώση και εμπειρία ώστε να έρθεις πολύ πιο κοντά στην επόμενη δουλειά σου.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα! ( Περιορισμένος Αριθμός θέσεων)

Αναλυτικά το πρόγραμμα του workshop:

10.30-11.00: Προσέλευση – Καφές
11.00-11.15: Εισαγωγή στο Web Design
11.15-14.00: Design in Concept (workshop)
14.00-15.00: Product Design, or how design is a tool for business growth
15:00-15.30: Lunch Break
15.30-18.00: Design in Development (workshop)
18.00-19.00: Creating Digital S01
19.00-19:30: Networking

Μοναδικές αναγκαίες προϋπόθεσεις για τη συμμετοχή των υποψηφίων είναι να ενδιαφέρονται για το χώρο του Web Design και να διαθέτουν το δικό τους laptop για την ημέρα του workshop.
Επίσης οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν δημιουργήσει το πλήρες βιογραφικό τους στο CollegeLink, ώστε να λάβουν οι εταιρίες που ενδιαφέρονται τα βιογραφικά τους.

Το event υποστηρίζουν:
Concept Maniax – Contact PigeonAnotherCircusNeolaia.gre-FOOD.gr

Εκπαιδευτές:

Ιάκωβος Γαβαλάς: Ο Ιάκωβος έχει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία σε ρόλου Design. Έχει εργαστεί σε εξαιρετικά projectsσε όλο το φάσμα του design, από print και brand identity έως και Web Design. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το σχεδιασμό της online παρουσίας εταιριών στο χώρο του ecommerce

Φίλιππος Πρωτογερίδης: Ο Φίλιππος Πρωτογερίδης είναι digital product designer με ειδίκευση στον τομέα της τεχνολογίας και καινοτομίας. Γεννημένος στην Αθήνα, έχει σπουδάσει Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ το πάθος του για την καινοτομία και δημιουργική σκέψη τον ώθησε στο να στραφεί στο user interface & interaction design, αλλά και στο design thinking σαν μέσο επίτευξης επιχειρηματικών στόχων. Είναι Head of Design στο Yatzer, ενώ δουλεύει με πληθώρα εταιριών σαν product designer και consultant, όπως Transifex, Welcome, Incrediblue, e-FOOD.

Εύα Καβαλιώτου: Eva can be your all things UX person: UX Researcher & Interaction Designer. She is passionate about user behavior, needs and motivations. She creates genuine digital experiences that are delightful to engage with, while also achieving business goals. With 4 years of experience in various fields of digital design, she had the privilege of working with big companies like Kotsovolos, Praktiker, Piraues Bank, Eurolife Cyprus, Moustakas, Forthnet / Nova and for some very promising upcoming start-ups. She loves gaining and sharing knowledge, photography and travelling the world. Currently, she is UX Consultant at Linakis Digital agency.

Γιώργος Καραγιαννίδης: Ο Γιώργος βλέπει κώδικα πάνω στο design, και design πάνω στον κώδικα. Ασχολείται τα τελευταία 5 χρόνια με το front-end development, μεταφράζοντας ιδέες και concepts σε λειτουργικά interfaces. Στην καθημερινότητα του αναζητεί τρόπους, μεθόδους και εργαλεία για να φέρει το design και το development πιο κοντά, σε μια ολική προσπάθεια να ανεβάσει τον πήχη της ποιότητας του user experience στο e-Commerce.

Αν είσαι νέος φοιτητής ή απόφοιτος και σε ενδιαφέρει ο χώρος του Web Design, κλείσε τη θέση σου τώρα! (περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Info:

Ημέρα: Παρασκευή  21 Οκτωβρίου ( Περιορισμένος Αριθμός θέσεων)
Ώρα: 10.30
Χώρος: Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS

Κόστος συμμετοχής: 12€

Πρόσβαση:  Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»

Code Arena 3! Οι εγγραφές άνοιξαν…

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά το CollegeLink σε συνεργασία με την Netstudio διοργανώνουν το Code Arena event στο οποίο θα εκπαιδευτούν εντελώς δωρεάν 20 νέοι φοιτητές και απόφοιτοι στον τομέα του Web development με σκοπό την πρόσληψή τους από την Netstudio.

Το Code Arena 3 απευθύνεται σε νέες και νέους υποψηφίους οι οποίοι αναζητούν εργασία στον χώρο του Web Development. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία και ιδιαίτερες τεχνικές δεξιότητες, αρκεί η όρεξη για μάθηση και αγάπη για την τεχνολογία.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο join.netstudio.gr

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

 • Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας
 • Όρεξη για μάθηση και ικανότητα γρήγορης αφομοίωσης
 • Επιμονή
 • Εφευρετικότητα και εύρεση έξυπνων λύσεων
 • Επιθυμία και διαθεσιμότητα για άμεση πρόσληψη από τη Netstudio
 • Προηγούμενη χρήση τουλάχιστον μίας γλώσσας προγραμματισμού
 • IQ 125+
 • Διαθέσιμο laptop τις ημέρες εκπαίδευσης στα γραφεία της Netstudio
 • Ολοκλήρωση των δύο διαδικτυακών online tests (IQ TEST, DEVELOPMENT TEST) που θα στέλνονται στου υποψήφιους κατά την εγγραφή τους

Η Netstudio θα επιλέξει και θα εκπαιδεύσει στα γραφεία της 20 από τους υποψηφίους σε 15ωρη δωρεάν εκπαίδευση. Οι ημέρες εκπαίδευσης έχουν ορισθεί για την Σάββατο 5 Νοεμβρίου, Σάββατο 12 Νοεμβρίου, Σάββατο 19 Νοεμβρίου και Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016. Στις ενδιάμεσες ημέρες οι συμμετέχοντες καλούνται να μελετήσουν, να ολοκληρώσουν εργασίες από το σπίτι και να περάσουν κάποια online tests τα οποία θα βασίζονται σε αυτά που διδάχθηκαν στις ημέρες εκπαίδευσης.

Πρόγραμμα CODE ARENA 3

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου

 • Τρόποι αποτελεσματικής και γρήγορης εργασίας
 • Προχωρημένες τεχνικές HTML και CSS
 • Μετατροπή PSD σε HTML/CSS με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου

 • Προχωρημένη SASS

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου

 • Drupal theming
 • Drupal module development

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου – Ημέρα Τελικού Test

Αφού ολοκληρωθούν οι εκπαιδεύσεις, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να ελεγχθούν στο τελικό και πλέον καθοριστικό test, του οποίου η ώρα και ημέρα θα ορισθεί από τη Netstudio.

 

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία
της Netstudio Τραπεζούντος 53, 145 65 Άγιος Στέφανος, Αττική

Αφότου ολοκληρωθούν οι εκπαιδεύσεις οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συμμετάσχουν στο τελικό και πλέον καθοριστικό Online test του οποίου η ώρα και ημέρα θα οριστεί από την Netstudio. Με βάση τα αποτελέσματα του κάθε συμμετέχοντα στο Online test καθώς και με βάση την πρόοδο του καθ’ όλη την διάρκεια των 2 εβδομάδων η Netstudio θα πραγματοποιήσει έως και 5 προσλήψεις των υποψηφίων με πολύ ανταγωνιστικό πακέτο μισθών και παροχών.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Εκπαίδευσης από την Netstudio καθώς οι υποψήφιοι που θα καταφέρουν περάσουν το τεστ με βαθμολογία άνω του 90% θα παραλάβουν επίσημη πιστοποίηση της Netstudio με τίτλο “Netstudio Certified Developer”. Επίσης οι 20 συμμετέχοντες οι οποίοι θα επιλεγούν να εκπαιδευτούν από την Netstudio για δύο εβδομάδες, μετά το πέρας του Code Arena 2016 θα είναι αυτόματα κάτοχοι του CollegeLink Web Development Badge.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο event και η εγγραφή στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Code Arena 3. Στην συνέχεια όλοι υποψήφιοι θα πρέπει να περάσουν τα δύο διαδικτυακά online tests (IQ TEST, DEVELOPMENT TEST) τα οποία διαθέτει η Netstudio στην πλατφόρμα της με βάση των οποίων θα γίνει και η τελική επιλογή των 20 υποψηφίων οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην εκπαίδευση.

Αγαπάς την τεχνολογία, έχεις όρεξη για μάθηση και θέλεις να εργαστείς στην Netstudio;

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο join.netstudio.gr

unnamed

 

 

Marketing Arena 2016! Οι εγγραφές άνοιξαν…

fbPostCodeArena2016

To CollegeLink σε συνεργασία με την Netstudio διοργανώνει το Marketing Arena 2016.

Το event αναφέρεται σε νέους υποψηφίους, τελειόφοιτοι φοιτητές και πτυχιούχους, οι οποίοι αναζητούν εργασία στον χώρο του Digital Marketing. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία ή ιδιαίτερες τεχνικές δεξιότητες, πέρα από μια βασική εξοικείωση με τις τεχνικές Digital Marketing. Κυρίως, αρκεί η όρεξη για μάθηση και η αγάπη για την τεχνολογία..

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

 • Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας
 • Όρεξη για μάθηση και ικανότητα γρήγορης αφομοίωσης
 • Επιμονή
 • Εφευρετικότητα και εύρεση έξυπνων λύσεων
 • Επιθυμία και διαθεσιμότητα για άμεση πρόσληψη από την Netstudio.
 • Βασική εξοικείωση με κάποιες τεχνικές & εργαλεία online Marketing (Google AdWords, Google Analytics,Facebook Ads κ.α.)
 • IQ 125+
 • Διαθέσιμο Laptop τις ημέρες εκπαίδευσης στα γραφεία της Netstudio.

Η Netstudio θα επιλέξει και θα εκπαιδεύσει στα γραφεία της 20 από τους υποψηφίους σε 15ωρη δωρεάν εκπαίδευση. Οι ημέρες εκπαίδευσης έχουν ορισθεί για τις: Σάββατο 16 Ιουλίου, Σάββατο 23 Ιουλίου και Σάββατο 30 Ιουλίου. Στις ενδιάμεσες ημέρες οι συμμετέχοντες καλούνται να μελετήσουν, να ολοκληρώσουν εργασίες από το σπίτι και να περάσουν κάποια tests τα οποία θα βασίζονται σε αυτά που διδάχθηκαν στις ημέρες εκπαίδευσης.

Πρόγραμμα MARKETING ARENA 2016

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

 • Προχωρημένες τεχνικές PPC (Google AdWords & Facebook Ads)
 • Advanced Analytics & Reporting

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

 • SEO
 • Conversion Rate Optimization (CRO)
 • HTML/CSS
 • Digital Marketing Tools

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016 – Τελική εξέταση

Αφού ολοκληρωθούν οι εκπαιδεύσεις, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να ελεγχθούν στην τελική εξέταση.

Πρόσληψη

Αφότου ολοκληρωθούν οι εκπαιδεύσεις οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συμμετάσχουν στο τελικό Online test του οποίου η ώρα και ημέρα θα οριστεί από την Netstudio. Με βάση τα αποτελέσματα του κάθε συμμετέχοντα στο Online test καθώς και με βάση την πρόοδο του καθ’ όλη την διάρκεια των 3 εβδομάδων η Netstudio θα προσλάβει τους πιο κατάλληλους, με πολύ ανταγωνιστικό πακέτο μισθών και παροχών.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Εκπαίδευσης από την Netstudio καθώς οι υποψήφιοι που θα καταφέρουν περάσουν το τεστ με βαθμολογία άνω του 90% θα παραλάβουν επίσημη πιστοποίηση της Netstudio με τίτλο “Netstudio Certified Digital Marketeer”. Επίσης οι 20 συμμετέχοντες οι οποίοι θα επιλεγούν να εκπαιδευτούν από την Netstudio , μετά το πέρας του Marketing Arena 2016 θα είναι αυτόματα κάτοχοι του CollegeLink Digital Marketing Badge.

Αφού συμπληρώσεις προσεκτικά και ολοκληρωμένα τις φόρμες εγγραφής και δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου στο CollegeLink.gr συμπληρώνοντας το βιογραφικό σου, θα σου στείλουμε 2 online test (αναλυτικής σκέψης και digital marketing). Με βάση αυτά τα test, θα επιλέξουμε τους 20 που θα συμμετάσχουν στο Netstudio Marketing ARENA 2016. Θα σε ενημερώσουμε εγκαίρως για την επιλογή σου ή όχι.

Αγαπάς το marketing και τις νέες τεχνολογίες, έχεις όρεξη για μάθηση και θέλεις να εργαστείς στην Netstudio;

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο join.netstudio.gr

Υ.Γ. Ξέρεις κάποιον/α που να το έχει με τον digital marketing και, θα σου χρωστούσε χάρη αν τον/την ενημέρωνες για το Netstudio Marketing Arena 2016; Προσκάλεσέ τον στο event της Netstudio!

Data Rulez by CollegeLink – Δωρεάν Data Mining & Data Analytics Workshop στις 18 & 19 Μαρτίου

CL-Web-600x315_data_mining_non

 

Data Rulez by CollegeLink: Ότι πρέπει να ξέρετε για να ξεκινήσετε μία καριέρα στον τομέα του  Data Mining & Data Analytics σε ένα δωρεάν διήμερο workshop

Παρασκευή 18 & Σάββατο 19 Μαρτίου στο ACEIn

Το CollegeLink, η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα ευρέσεως πρακτικής άσκησης και entry level job position στην Ελλάδα διοργανώνει την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαρτίου ένα δωρεάν Data Mining Workshop για νέους φοιτητές και απόφοιτους! Στόχος του Data Rulez είναι τόσο η εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε γενικά θέματα του Data Mining & Data Analytics αλλά και η σύνδεση των συμμετεχόντων με επιτυχημένες εταιρίες του κλάδου.

Το εκπαιδευτικό κομμάτι του workshop έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες των εταιριών της αγοράς και θα καλυφθεί από τον καταρτισμένο ακαδημαϊκό Μιχάλη Βουγιούκα και την εταιρία isMOOD

Τα τελευταία χρόνια οι ανάγκες για ανθρώπους με γνώσεις επεξεργασίας και ανάλυσης δεδομένων έχουν σημειώσει ιδιαίτερη αύξηση. Όλο και περισσότερες εταιρίες έχουν τέτοιες ανάγκες και αδυνατούν να τις καλύψουν, καθώς δεν υπάρχουν καταρτισμένοι υποψήφιοι στην αγορά εργασίας. Σκοπός του workshop, είναι η βασική εκπαίδευση των συμμετεχόντων στις αρχές του Data Mining & Data Analytics σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς και στη συνέχεια η απασχόληση των συμμετεχόντων σε εταιρίες οι οποίες συνεργάζονται με το CollegeLink!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του workshop:

Παρασκευή 18/03:

18:00 – 18:30 : Εγγραφές και γνωριμία

18:30 – 21:00 : Εισαγωγή στο Data Mining και εγκατάσταση των τεχνολογιών που θα χρειαστούν

 

Σάββατο 19/03:

10:00 – 10:30 : Trouble shooting στις εγκαταστάσεις

10:30 – 12:00 : Εισαγωγή στα περιγραφικά και τα προγνωστικά μοντέλα

12:00 – 12:30 : Coffee brake

12:30 – 14:00 : Weka Training

14:00 – 14:30 : Lunch Break by e-food_logo-01

14:30 – 15:30 : Εισαγωγή στην Python

15:30 – 17:30 : Python Demo Dataset

17:30 – 18:00 : Παρουσιάσεις dataset και Q&A

Πιο αναλυτικά, αρχικά οι συμμετέχοντας θα λάβουν μια θεωρητική εισαγωγή στο Data Mining με έμφαση στα περιγραφικά και τα προγνωστικά μοντέλα. Στη συνέχεια, θα γίνει hands on εκπαίδευση σε εργαλεία ανάλυσης δεδομένων και πιο συγκεκριμένα στο Weka. Τέλος, θα υπάρξει εκπαίδευση με παραδείγματα στη χρήση της γλώσσας Python για την ανάλυση δεδομένων.

Μοναδικές αναγκαίες προϋπόθεσεις για τη συμμετοχή των υποψηφίων είναι να αναζητούν εργασία, να έχουν κάποια πρότερη εμπειρία με βάσεις δεδομένων και κάποια γλώσσα προγραμματισμού και φυσικά να έχουν πάθος για Big Data!

Επίσης οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν δημιουργήσει το πλήρες βιογραφικό τους στο CollegeLink, και θα πρέπει να μπορούν να φέρουν το δικό τους λάπτοπ τις ημέρες της εκπαίδευσης!

Αν είσαι νέος φοιτητής ή απόφοιτος και σε ενδιαφέρει ο χώρος του Data Mining & Data Analytics, κλείσε τη θέση σου τώρα!

Η τελική λίστα συμμετεχόντων θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 17 Μαρτίου για την οποία οι νέοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον θα ενημερωθούν μέσω email. 

Το event υποστηρίζουν: Η isMOOD, το e-FOOD.gr, το κέντρο Athens Center of Entrepreneurship & Innovation του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης.

8 πράγματα πιο σημαντικά για την καριέρα σας από την ευφυΐα

Από μικροί έχουμε πεισθεί ότι όσο πιο ευφυής είμαστε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να επιτύχουμε επαγγελματικά και μη στο μέλλον μας. Σε μεγάλο βαθμό αυτό προκύπτει από το εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο μας προετοιμάζει βαθμοθηρικά, μόνο για στείρες εξετάσεις γνώσεων. Παρόλα αυτά, δεν είναι έτσι ακριβώς η κατάσταση!

Ναι το IQ είναι πολύ σημαντικό και ναι πράγματι η αντιληπτική μας ικανότητα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε καταστάσεις, αλλά δεν είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας επιτυχίας. Ούτε στο εργασιακό κομμάτι, πόσο δε μάλλον στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής μας. Σιγά σιγά, εδραιώνεται η πεποίθηση ότι η Συναισθηματική Νοημοσύνη είναι πιο σημαντικός παράγοντας επιτυχίας απ’ ότι η ευφυΐα!

Η Headway Capital θα πάει ένα βήμα παραπέρα και θα μας πει ότι οι 8 παρακάτω παράγοντες είναι οι πιο σημαντικοί για την επαγγελματική και μη επιτυχία μας. Εμείς δεν μπορούμε πάρα να συμφωνήσουμε!

SuccessTraitsV5

 

 

Φτιάξε λοιπόν το βιογραφικό σου, πέρασε το τεστ προσωπικότητας του CollegeLink και εντυπωσίασε μας με τα δικά σου χαρακτηριστικά προσωπικότητας!